May

Okulumuzun Yeni Adresi : Ergenekon Mahallesi 1276 Sokak No4 MERSİN/TARSUS olarak güncellenmiştir.

Ock

28 Aralık 2023 tarihinde e-Twinning projesinde görevli öğretmenler ilk online toplantısını yapması sonucunda alınan kararlarla projeye başlamış olduk.

Ock

Öğretmenlerimiz e-Twinning kapsamında e-güvenlik portalı hazırlıklarını tamamlıyor.

Ock

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Nihal Karaslan ve Kimya Öğretmeni Didem Aladağ tarafından e-Twi

nnig e-Güvenlik kapsamında öğrencilerimizi SİBER ZORBALIK konusunda bilgilendirdi.

Learning and Teaching of Science and Maths Through ICT Projesi

Makedonya hareketliliği:

Web2 araçları eğitimi

Learning and Teaching of Science and Maths Through ICT Projesi

Geogebra,  Google classroom  uygulamalarını kullanarak matematik konu anlatımı

Learning and Teaching of Science and Maths Through ICT

Proje çalışmamızın logosu

May

Akbal, "GELECEĞE UMUT DİK" adlı eTwinning  Projesini başarı ile tamamladı.Öğrenciler Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.

May

Proje 7. Hafta etkinliğimiz kapsamında Köyümün Yaşayan Tarihleri ile röportaj yapıldı

08 Şubat 2022 tarihinde  Okul panomuzda etkinliklerimiz sergilendi