Ock

28 Aralık 2023 tarihinde e-Twinning projesinde görevli öğretmenler ilk online toplantısını yapması sonucunda alınan kararlarla projeye başlamış olduk.

Ock

Öğretmenlerimiz e-Twinning kapsamında e-güvenlik portalı hazırlıklarını tamamlıyor.

Ock

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Nihal Karaslan ve Kimya Öğretmeni Didem Aladağ tarafından e-Twi

nnig e-Güvenlik kapsamında öğrencilerimizi SİBER ZORBALIK konusunda bilgilendirdi.

Learning and Teaching of Science and Maths Through ICT Projesi

Makedonya hareketliliği:

Web2 araçları eğitimi

Learning and Teaching of Science and Maths Through ICT Projesi

Geogebra,  Google classroom  uygulamalarını kullanarak matematik konu anlatımı

Learning and Teaching of Science and Maths Through ICT

Proje çalışmamızın logosu

May

Okulumuzda 12-13 Mayıs 2022 tarihinde Edebiyat Öğretmenimiz Seda ERTAN KILIÇ yürütücülüğünde, 4006 Tübitak Bilim Fuarı düzenlendi. Fuarda 12 öğretmenimizin danışmanlığında 25 proje sergilendi. Verilen görevi en iyi şekilde yerine getiren ve projelerin sergilenmesinde asıl payı olan öğrencilerimize ayrıca teşekkür ederiz.

Fuarda öğretmenlerimizden;

Cemal KOLAY - 1 projeye,

Didem TOKSOY ALADAĞ - 1 projeye,

Erdal GÜNDÜZ - 2 projeye,

Faruk BOZAN - 1 projeye,

Gül UYĞUÇ DUR - 2 projeye,

Hasan Tahsin BALCELİ - 1 projeye,

Mehmet Can AYTEKİN - 1 projeye,

Özlem APAK - 1 projeye,

Seda ERTAN KILIÇ - 5 projeye,

Selda TEK - 2 projeye,

Serkan BAYA - 4 projeye,

Songül ERNARİÇİ - 2 projeye,

Tarık KORUCU - 2 projeye,

Danışmalık yaparak fuarda 25 proje sergilenmesine katkıda bulunmuşlardır.

Ayrıca, Müzik öğretmenlerimiz Burak GÜLEÇ ve Deniz DAĞISTANLI ile öğrencilerine fuar sırasındaki müzik performansları için teşekkür ederiz.

May

Kurumumuz Tarih Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı Serkan BAYA tarafından yürütülen "eTwinning Köprüsü ile Kültürel Paylaşımlar" projesi başarıyla tamamlanmıştır. Bu proje, Hadiye Kuradacı Bilim ve Sanat Merkezi Fen Bilgisi Öğretmeni Halil Dündar CANGÜVEN ve Tarsus Borsa İSTANBUL  MTAL Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Adem GÖÇER rehberliğinde, 3 farklı okuldan ve 12 öğrenci ile yürütülmüş ve 10 hafta sürmüştür.

Bu projeye ait "Eğitimde Kültür, Dil ve Türkçe İlişkisi, Karşılaştırma Çalışması" ,

Farklı bir projeye ait "Mutfak Kültürü ve Türkçenin Kullanımı Arasındaki İlişki"

Adlı makaleler  https://uleder.com/index.php/uleder/issue/view/4 yayınlanmıştır.

May

Akbal, "GELECEĞE UMUT DİK" adlı eTwinning  Projesini başarı ile tamamladı.Öğrenciler Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.

May

Proje 7. Hafta etkinliğimiz kapsamında Köyümün Yaşayan Tarihleri ile röportaj yapıldı

08 Şubat 2022 tarihinde  Okul panomuzda etkinliklerimiz sergilendi

May

01 Şubat 2022 Tarihinde Projemiz kapsamında hazırlanan yöresel ifadeler ve kelime bulutlarımız

May

"eTwinning Köprüsü ile Kültürel Paylaşımlar" projemizin 2. Hafta çalışması olan logo ve afiş tasarlamasını öğrencilerimiz yaptı.